Hoe geraak je er?
Sluiten
Contact

VZW Quartier Dansaert ASBL
Rue Antoine Dansaertstraat 182
1000 Brussel
België

info@downtowndansaert.be
www.downtowndansaert.be

Inschrijven voor de newsletter
Volg ons
Facebook
Instagram
Connect
Facebook
Instagram
Menu
Op stap met Ahlem
24/11/2019
Discover----
Op stap met Ahlem

Naam: Ahlem Mosaddak
Beroep: Conciërge in hotel Amigo
Woont in: Brussel

1. Ernest
1. Ernest

Bij Ernest maak je een reis doorheen de fantastische werelden van jonge ontwerpers. Aurore selecteerde een prachtige collectie zilveren en gouden juwelen die stuk voor stuk elegantie en eenvoud uitstralen en die elke outfit compleet zullen maken. Michael ontwerpt lederwaren, allemaal even onweerstaanbaar, of het nu een beursje of een avondtas is.

Ernest, Vlaamsesteenweg 57

2. Hatshoe
2. Hatshoe

Een paradijs voor liefhebbers van design schoenen. Lieve en Jana laten je voelen hoe gedegen advies samengaat met een hartelijke sfeer. Hatshoe, dat is pure schoonheid en ongebreidelde creativiteit. Een buitenkans om jezelf te verwennen met een bijzonder paar schoenen die je op wolkjes doen lopen.

Hatshoe, Antoine Dansaertstraat 89

3. Gramm
3. Gramm

In dit restaurant laat je je verrassen, wel zo handig als je niet graag kiest! Geen menu hier maar een vaste kaart met 5, 6 of 7 gangen. Hier hoef je alleen maar te proeven en te genieten!

Gramm, Vlaamsesteenweg 86

4. Maison De Greef
4. Maison De Greef

Een huis waar je niet omheen kan, met een een lange, lange geschiedenis van bijna 200 jaar. Huis Degreef is tegelijk traditioneel en modern. Het onthaal is er hartverwarmend, de creaties goddelijk! Ook de winkel zelf is een juweeltje. Mis zeker de ruimte niet die helemaal gewijd is aan de creaties van Patek Philippe.

Maison De Greef, Boterstraat  24-28

5. Office Baroque
5. Office Baroque

Office Baroque is een galerie voor hedendaagse kunst die me vanaf het eerste moment gecharmeerd heeft. Tijdens de meest uiteenlopende tentoonstellingen kan je er de projecten van beloftevolle jonge kunstenaars ontdekken of kennis maken met nieuw werk van meer gevestidgde waarden. Ook de ruimte zelf is een kunstwerk op zich!

Office Baroque, Bloemenhofplein 5

6. Stijl
6. Stijl

Dé referentie voor mode in Brussel! Wie deze boetiek ontdekt, komt er vrolijk en beladen met pakjes buiten, dankzij het vriendelijke en vakkundige onthaal van Sonja Noël en haar ploeg. Droom weg in de uitgebreide selectie uitzonderlijke ontwerpers en de creaties van België’s trots, Dries Van Noten. Stijl is door haar hoge kwaliteit een ideale partner van Hotel Amigo.

Stijl, Antoine Dansaertstraat  74

7. Diito Dansaert
7. Diito Dansaert

Diito Dansaert is een prachtige parel in het hart van de Kartuizerstraat. Hier vind je allerhande voorwerpen uit alle hoeken van de wereld. Ik ben weg van hun collectie meubels, kleine accessoires en lichtobjecten die een ongelooflijke originaliteit uitstralen.

Diito Dansaert, Kartuizersstraat 19

8. Essentiel Antwerp
8. Essentiel Antwerp

Hier laat ik me telkens weer verleiden door de kleurenpracht van de collecties. Vooral de handtassen van Essentiel zijn onweerstaanbaar voor mij!

Essentiel Antwerp, Antoine Dansaertstraat 76

9. Labelchic
9. Labelchic

Océane is absoluut de persoon aan wie je je huid mag toevertrouwen! Zij toont een selectie natuurlijke schoonheidsproducten van over de hele wereld. Jong en oud kan er terecht voor een gezichtsbehandeling die je fris en opgewekt laat buitenstappen.

Labelchic, Antoine Dansaertstraat 95

10. Els Vansteelandt
10. Els Vansteelandt

Els stelt een selectie hedendaagse juwelen en bijzondere kunstvoorwerpen voor, vervaardigd in wat zij haar laboratorium noemt. De winkel en haar atelier bevinden zich in dezelfde ruimte, dit is haar domein, hier geeft zij haar creaties vorm.

Els Vansteelandt, Papenvest 15

Met de vriendelijke steun
van onze partners:
KBC BXL - La Ville - De Stad