Hoe geraak je er?
Sluiten
Contact

VZW Quartier Dansaert ASBL
Rue Antoine Dansaertstraat 182
1000 Brussel
België

info@downtowndansaert.be
www.downtowndansaert.be

Inschrijven voor de newsletter
Volg ons
Facebook
Instagram
Connect
Facebook
Instagram
Menu
George Ezra in concert
Events ----
12.04.2018
George Ezra in concert

George Ezra, die doorbrak met zijn wereldhit “Budapest”, kondigt ons zijn grote terugkeer aan met de nakende release van zijn tweede album én een exclusieve show in het intieme kader van de Ancienne Belgique! Afspraak op donderdag 12 april.

Al van jongs af aan was George Ezra, vandaag 24 jaar oud, gefascineerd door muziek. Geïnspireerd door monumenten als Dylan, Woody Guthrie of Howlin Wolf, verschijnt hij al snel op de radar van BBC-programmatoren dankzij zijn stijl die blues en folk naadloos verbindt. Na de vrij bescheiden release van twee EP’s en een eerste passage op het nieuwkomers-podium van Glastonbury begint het hard te gaan voor Ezra. In 2014 bestormt zijn debuutsingle “Budapest” de hitlijsten over de hele wereld, goed voor een gigantische hit. Zijn eerste langspeler ‘Wanted on Voyage’ ging op hetzelfde elan verder met een razendsnelle koppositie in de Engelse charts en top-10-plekken in zowat alle andere landen. Zijn debuut, in 2014 de derde bestverkochte plaat in Groot-Brittannië na Ed Sheeran en Sam Smith, bewijst met andere pareltjes, waaronder “Blame It On Me” en “Cassy O”, het enorme talent van de jonge muzikant. Ook op de planken doet hij het uitstekend, zoals we de afgelopen zomers al konden zien op Rock Werchter en Pukkelpop.

2018 wordt voor George het jaar van de grote terugkeer, met een gloednieuw album en een tournee langs meerdere grote hoofdsteden als Brussel. Niet te missen!

Adres:
Anspachlaan 110
1000 Brussel — Bekijk in google maps

Datum:
12.04.2018

Tijd:
Aanvang:  20u

Contact:
+32 2 548 24 84
info@abconcerts.be
https://www.abconcerts.be/

Met de vriendelijke steun
van onze partners:
KBC BXL - La Ville - De Stad