Hoe geraak je er?
Sluiten
Contact

VZW Quartier Dansaert ASBL
Rue Antoine Dansaertstraat 182
1000 Brussel
België

info@downtowndansaert.be
www.downtowndansaert.be

Inschrijven voor de newsletter
Volg ons
Facebook
Instagram
Connect
Facebook
Instagram
Menu
Op stap met Ahlem
17/04/2019
Discover ----
Op stap met Ahlem

Ahlem is concierge bij het bekende Hotel Amigo waarvan de geschiedenis onlosmakelijk verweven is met die van Brussel. Haar passie voor mode en design deelt ze met veel plezier met de bezoekers van het hotel zodat die gemakkelijk de weg naar de bijzondere boetieks in onze buurt vinden.

Verder —

Seymour Kassel Records
26/09/2018
Discover ----
Seymour Kassel Records

Seymour Kassel Records biedt zeldzame en originele vinylplaten aan aan verzamelaars en muziekliefhebbers.

Verder —

Cappelle Opticien
19/09/2018
Discover ----
Cappelle Opticien

Na 44 jaar kreeg Cappelle Opticien's boutique in Dansaert een gloednieuwe make-over.

Verder —

UNcovered / Pierre Debusschere (MAD)
01/08/2018
Discover ----
UNcovered / Pierre Debusschere (MAD)

MAD, het Brusselse platform voor mode en design, presenteert UNcovered: Brusselse modefotograaf en -directeur, het meest persoonlijke project van Pierre Debusschere tot nu toe. De UNcovered-tentoonstelling is zijn eerste uitgebreide tentoonstelling met een preview van een nieuwe film en 90 niet-gepubliceerde foto's: een reeks beelden waarin het lichaam wordt gebruikt als een picturaal en emotioneel materiaal.

Verder —

Agnes De Man
06/06/2018
Discover ----
Agnes De Man

De vintage winkel voor vrouwen, Vêtue, in de Leon Lepage, stelt momenteel de collectie 'Home Work' van Agnes De Man in hun boetiek tentoon.
Deze prachtige draagbare kunstwerken bevatten stukken huishoudelijk poetsmateriaal, mooi verborgen in prachtige gewaden.

Verder —

Op Stap met Didier
21/03/2018
Discover ----
Op Stap met Didier

Didier Vervaeren is een buitengewone persoonlijkheid en een bekend gezicht in de Dansaertwijk. "Vis ma vie Vis ma Vue", zo beschrijft hij zijn voortdurende globetrotting en scènespotting in de wereld van mode, kunst en design. Neem dus een kijkje en leef zijn leven...

Verder —

Get The Look - A Suivre
13/03/2018
Discover ----
Get The Look - A Suivre

A Suivre organiseerde een indrukwekkende modeshow in hun Dansaert boetiek met stukken uit hun eigen collectie, gemodelleerd door en gecombineerd met ondergoed van de meisjes van Dunderwear, haar door de jongens van Färg, die ook allebei meeliepen in de defilé, make-up door Labelchic, drankjes van Vylmer en vegetarische hapjes van Oficina. Een Dansaert samenwerking waar wij trots op klinken!

Verder —

Op stap met Nica
07/07/2017
Discover ----
Op stap met Nica

Nica Broucke heeft een neus voor nieuwe stromingen, zowel in kunst, mode en design, muziek en dans, eten en drinken. Ze is bovendien een nieuwsgierige neus! Daardoor weet ze als journalist overal de laatste nieuwtjes te verzamelen die ze genereus rondstrooit in kranten en tijdschriften, op mondaine party’s of onder vier ogen bij een koffie. De Dansaertwijk heeft nog weinig geheimen voor haar; na een tocht met haar door de buurt wellicht ook niet meer voor u!

Verder —

Op stap met Linda
24/12/2016
Discover ----
Op stap met Linda

Linda van Waesberge is niet alleen de vroege vogel van de buurt (elke dag vóór 7u verschijnt er een foto ‘Brussels today’ op haar Facebookpagina, genomen vanuit haar appartement hartje Dansaertwijk), ze fladdert als een kleurrijke, vrolijke vlinder door de straten rond het Katelijneplein, ogen en oren wijd open voor alles wat nieuw is, mooi of waardevol.

Neem haar mee tijdens je bezoek aan de wijk, als gids, als personal shopper of gewoon als gezellig maatje en je gaat naar huis met een tas vol unieke schatten en een grote glimlach op je gezicht. Vandaag geeft zij ons een aantal van haar dierbare plekjes prijs!

Verder —

Met de vriendelijke steun
van onze partners:
KBC BXL - La Ville - De Stad